Tahniah! Pendaftaran anda telah berjaya!

AMARAN!

Sila baca sampai habis. ada hadiah untuk anda dibawah.

Sila Ikut Langkah Dibawah Sekarang ;

STEP #1 :

Kami telah hantarkan 1 emel pengesahan ke peti masuk emel anda. Sila semak emel daripada FAIZUL IKHWAN sekarang!

STEP #2 : (SANGAT PENTING)

Pastikan anda semak folder spam/promotion. Jika emel kami termasuk dalam bahagian promotion, drag emel tersebut ke dalam PETI MASUK anda. Jika emel termasuk ke dalam spam, sila add emel FAIZUL IKHWAN ke dalam senarai contact anda!

STEP #3 : BONUS PERSEDIAAN UNTUK ANDA!!!!

Seperti yang telah diberitahu, panduan Bonus “Template K.I.C.K Rahsia Ceramah Memukau” hanya akan diberikan kepada mereka yang tonton webinar sehingga ke penghujung.

Tapi, saya ada lagi satu bonus khas untuk diberikan kepada anda.

Bonus ini saya tak umumkan sebelum anda mendaftar.

Sebagai persediaan anda sebelum hadir dan belajar dalam webinar nanti, saya nak anda lengkapkan diri anda dahulu dengan ilmu cara atasi masalah gugup & nerveous bila bercakap. 

Saya nak anda betul-betul bersedia sebelum webinar kita, supaya anda nampak lebih yakin dan konfiden bila bercakap plus dengan ilmu yang anda bakal dapat dalam webinar nanti impak dia akan jadi 10X dari sekarang.

Jadi, saya akan berikan anda Bonus Panduan “7 Rahsia Untuk Atasi Masalah Gugup & Nervous Bila Bercakap” bernilai RM199 ini secara PERCUMA! Anda hanya perlu Klik Butang Dibawah Ini, dan ikut arahan selanjutnya untuk akses bonus panduan anda ;

SERTAI WAITING LIST DAN JADI 10,000 PENDAFTAR AWAL

Isi Maklumat Anda Dibawah untuk daftar ;