Tahniah! Pendaftaran anda telah berjaya!

AMARAN!

sila hadam page ini sampai habis. Ada beberapa step yang anda WAJIB tahu.

INFO WEBINAR (TAKE NOTE!)

Sila Ikut Langkah Dibawah Sekarang ;

STEP #1 : Check Emel

Kami telah hantarkan 1 emel pengesahan ke inbox emel anda. Sila semak emel daripada FAHDI GHAZALI sekarang!

Pastikan anda semak folder spam/promotion. Jika emel kami termasuk dalam bahagian promotion, drag emel tersebut ke dalam PETI MASUK anda. Jika emel termasuk ke dalam spam, sila add emel Fahdi Ghazali ke dalam senarai contact anda!

STEP #2 : Set Reminder

Ini adalah LIVE webinar. Tempat sangat terhad. Kalau anda lambat mungkin anda tak dapat masuk. Jadi saya nak anda set reminder supaya anda tak terlupa, dan standby awal untuk webinar nanti.

STEP #3 : Bersedia dengan PC / Laptop

Untuk pengalaman terbaik, saya sarankan anda untuk tonton webinar ini gunakan PC / laptop.  Tapi kalau tak ada PC / laptop, tak ada masalah, anda masih boleh join webinar gunakan telefon.

STEP #4 : ENJOY!

Webinar ini akan berlangsung dalam masa satu ke dua jam. Jadi saya harap anda boleh block masa anda, dan fokus sepanjang 2 jam ini. Pastikan anda duduk ditempat yang selesa dan tak ada gangguan.

STEP #5: E-Book Free?

Seperti yang telah diberitahu, panduan Bonus “30 Strategi Marketing Untuk Launch Produk Sehingga Jualan 6 Angka!” hanya akan diberikan kepada mereka yang tonton webinar sehingga ke penghujung.

Jadi, pastikan anda tonton webinar nanti sampai habis ya. Sistem kami akan detect dan emelkan e-book tu secara automatik kalau anda hadir sampai habis.

STEP #3 DOWNLOAD E-WORKBOOK!

Seperti yang telah diberitahu, panduan Bonus “E-Book 30 Strategi Marketing Untuk Launch Produk Sehingga Jualan 6 Angka!” hanya akan diberikan kepada mereka yang tonton webinar sehingga ke penghujung.

Tapi, saya ada lagi satu bonus khas untuk diberikan kepada anda.

Bonus ini saya tak umumkan sebelum anda mendaftar.

Sebagai persediaan anda sebelum hadir dan belajar dalam webinar nanti, saya nak anda bersedia dengan e-workbook. 

Saya nak anda betul-betul bersedia sebelum webinar kita, supaya mudah untuk anda hadam ilmu database yang lebih advance dalam webinar nanti seoptimum mungkin.

Jadi, saya akan berikan anda e-workbook “Webinar Kuasa Database Marketing” bernilai RM299 ini secara PERCUMA! Anda hanya perlu Klik Butang Dibawah Ini, dan ikut arahan selanjutnya untuk akses bonus anda ;

SERTAI WAITING LIST DAN JADI 10,000 PENDAFTAR AWAL

Isi Maklumat Anda Dibawah untuk daftar ;