Tahniah! Ebook Panduan Instagram Sudah Dihantarkan Ke Emel Anda Dan Boleh Dimuat Turun Melalui Link Yang Kami Hantarkan. Jika Anda Tidak Menerima Apa-Apa Email, Sila Semak Di Dalam Folder Spam/Promotion!

Eh! Sabar Jap Scroll Bawah Dulu Saya Nak Bagi OFFER GILA TAK MASUK AKAL!

JAP! TUNGGU DULU!

(Tawaran 10 minit sahaja untuk anda!)

Minit
Saat
Nak Belajar Naikkan LIKES Facebook sehingga 50,000 & Letupkan Jualan 100% Tanpa Kos Walau 1 Sen Pun?
Saya telah sediakan video panduan step by step, hanya perlu lihat, buat & nikmati hasil jualan yang lumayan masuk ke bank anda!

Nama saya Fahdi Ghazali. Saya sama seperti anda. Sedang mencari solusi kepada marketing yang kadang-kadang memerah poket tetapi tidak mendatangkan sale yang diinginkan!

Kos iklan besar, yang beli pun krik..krik..

Kos iklan dan keluar, tapi yang beli baru 2,3 orang… Atau untuk dapat pembeli, mesti buat iklan. Kalau iklan stop, sale pun stop! Tu belum masuk lagi orang yang dah berminat nak beli, tapi bila bagitahu harga, terus senyap. 

Semua itu perlukan kos! 

Beli atau tidak itu hal no.2. Asasnya, untuk dapat satu ‘contact’, kita dah perlukan kos pelaburan untuk marketing. 

Kebiasaanya, ada sifu-sifu yang beritahu, bench mark sekarang untuk dapat 1 contact number, perlu habiskan RM10 baru sorang akan contact. 

Itu contact, belum beli! 

Hmmmm….

Saya faham perasaan anda tu. 

Disebabkan itu, puas saya mencari jalan dan cara untuk turunkan kos marketing sehinggalah saya benar-benar ‘faham’ cara sosial media bekerja. Selepas itu, barulah saya nampak sejelas-jelasnya gerak kerja yang saya perlu buat. 

Cliche kalau saya beritahu jalan untuk mempercepat proses jualan adalah dengan gunakan FB Ads, Instagram. Itu semua orang boleh cakap. 

Tetapi apa yang orang tak beritahu adalah, ada jalan lain yang lebih menarik utuk ‘menarik’ pelanggan singgah, minum kopi, sembang-sembang di Fanpage dan akhirnya beli, beli dan beli dari kita. 

Sampai kita terpaksa tolak! Mereka merayu nak beli. 

Tolonglah! 

Bestkan kalau anda di situasi macam tu?

Bayangkan Kalau Pelanggan Merayu-Rayu Untuk Beli Produk/Servis Anda Walaupun Produk/Servis Anda Itu Belum Wujud! Bestkan?

Dan bayangkan anda boleh naikkan bilangan LIKERS anda unlimited, minimum ikut case study saya buat, 50,000 likers adalah sangat tidak mustahil! Ia sangat-sangat boleh dicapai. 

Katakan untuk anda dapat 1 likes, anda perlu belanjakan RM0.15 kepada Facebook. Inipun paling rendah. Biasanya ia boleh meningkat sehingga RM0.20 per like!

Ok, katakan RM0.15 per like. Anda perlukan RM7500 untuk dapatkan sehingga 50,000 likes! 

Ya, saya nak bantu anda jimatkan MINIMUM RM7,500 dan dapatkan 50,000 likes. Pada masa LETUPKAN JUALAN ANDA BERKALI GANDA. 

Sedia?

MEMPERKENALKAN...

Apa Yang Anda Akan Dapat Dengan CASE STUDY SEBENAR ini?
VIDEO 1 : Case Study Sebenar 2 Fanpage Naikkan Likes Sehingga 50,000 Likes Tanpa Kos (Zero Kos)

Dalam video ini, saya akan explain detail step by step teknik ‘RAHSIA’ yang saya simpan kemas. Dengan teknik ini, anda anda boleh dapatkan likers secara organik, tanpa sebarang kos. 

Bayangkan, dengan likes yang banyak tanpa kos, anda boleh dapatkan SALE yang lebih menguntungkan. 

Dan dengan teknik ini juga, saya akan dedahkan bagaimana 2 Facebook fanpage memperoleh 50,000 likers dengan senang!

VIDEO 2 : Cara Naikkan Likes Fanpage Dengan Manipulasi Google Search Supaya Facebook Page Anda Keluar Di Muka Hadapan Google Tanpa Kos!

Teknik ini sangat power. Anda akan dapatkan pelanggan ‘lapar’ 100% trafik percuma dan zero kos!Pelanggan yang cari anda, bukan anda yang cari pelanggan.

VIDEO 3 : Case Study Hasilkan Video ‘LIVE’ Facebook dan Hasilkan Trafik Unlimited & Jualan Berkali Ganda Kepada Perniagaan Anda.

Dalam video ini, saya akan berikan contoh video LIVE di Facebook yang dah menjana shares, likes dan jualan yang sangat besar kepada saya baru-baru ini. Anda boleh jadikan ini sebagai ‘base’ untuk anda bermula dengan Facebook Live. 2017 adalah tahun video untuk Facebook. Apa tunggu lagi?

Apa Kata Meraka Yang Dah Melihat Sendiri CASE STUDY SEBENAR ini?

“Setelah melihat video ‘Case Study 50,000 Likes Facebook Dengan Zero Kos’ yang dihasilkan oleh tuan fahdi memang cara tersebut adalah cara yang saya telah lama digunakan oleh saya sendiri untuk mencari follower dan ia menjadi audience yang targeted kerana ia tidak memaksa audience untuk membeli tetapi lebih berkenalan dengan bakal pelanggan.

3 tips yang diberikan memang akan menjadi tetapi tidak ramai yang sanggup untuk buat kerana ramai yang lebih suka kepada ‘buat duit cepat’ tetapi tidak ramai yang sanggup bina ‘pipeline’ yang memberikan pendapatan yang berterusan dan untuk jangka masa yang panjang.

Jika anda ikuti langkah yang diberikan oleh tuan fahdi dalam video ‘Case Study 50,000 Likes Facebook Dengan Zero Kos’ saya yakin anda dapat menjual pelbagai jenis produk walaupun ia tidak berkaitan dengan niche anda”

Sifu Zaeem Ghufran​​ – Terengganu

“Alhamdulillah! Memang berbaloi dapatkan Video Case Study “50k likes tanpa kos”Rugi baru tahu sekarang.

Dah berapa banyak saya habiskan duit FB Ads untuk dapatkan likers.

Memang setiap usahawan wajib dapatkan video ini.

Saya bagi 5 bintang “

Ahmad Fadzli Fauzi​​​​ – Jurulatih Teknik Lamborghini

“Alhamdulillah, saya dah tonton video cara naikkan like organik sehingga 50k likers secara organik tanpa keluarkan kos.

Ilmu yang superb. sangat praktikal.sesiapa sahaja boleh buat. Ilmu yang jarang difikirkan oleh orang biasa. 

Hanya fokus beberapa step sahaja, likers fanpage boleh naik mencanak.

Kalau ikutkan sebelum ini,kami spend rm14,000-rm20,000 untuk dapat 50,000 likers berkualiti.

Ilmu ini memang terbaik”

CEO Richman Vision Sdn Bhd​​​​ 
Berapa harga case study ini? 

Harga sebenar adalah RM197, tetapi untuk 10 minit sahaja, jika anda bertindak SEKARANG, harga hanyalah..

RM10 SAHAJA!

Jaminan wang dikembalikan dalam 30 hari jika anda tidak berpuas hati dengan case study yang anda dapat. 

Jika ada sebarang masalah, atau anda selesa dengan whatsapp, SMS atau call, sila hubungi khidmat sokongan (Hubungi dalam masa 10 minit untuk dapat harga diskaun RM17 ini)


(Faizal) di 0182226550

All Rights Reserved | MentorHack 2019

SERTAI WAITING LIST DAN JADI 10,000 PENDAFTAR AWAL

Isi Maklumat Anda Dibawah untuk daftar ;