PENDAFTARAN BERJAYA!

TAHNIAH! anda dah selangkah menuju kejayaan anda.

TAPI SABAR.. TUNGGU DULU!

Ada beberapa pemberitahuan penting yang anda WAJIB tahu.

Sila tonton video dibawah:

sila ikut langkah-langkah dibawah :

STEP #1 : Check Emel

Kami telah hantarkan 1 emel pengesahan ke inbox emel anda. Sila semak emel daripada FAHDI GHAZALI sekarang!

Pastikan anda semak folder spam/promotion. Jika emel kami termasuk dalam bahagian promotion, drag emel tersebut ke dalam PETI MASUK anda. Jika emel termasuk ke dalam spam, sila add emel Fahdi Ghazali ke dalam senarai contact anda!

STEP #2 : Study Sebelum Join Webinar

Pastikan anda download e-book dalam email yang telah kami hantarkan. Baca e-book sebelum join webinar nanti. Dari e-book ini anda akan belajar serba ringkas tips urus database sebelum anda belajar ilmu yang lebih advance dalam webinar nanti.

STEP #3 : Set Reminder

Ini adalah LIVE webinar. Tempat sangat terhad. Kalau anda lambat mungkin anda tak dapat masuk. Jadi saya nak anda set reminder supaya anda tak terlupa, dan standby awal untuk webinar nanti.

STEP #4 : Sediakan PC / Laptop

Untuk pengalaman terbaik, saya sarankan anda untuk tonton webinar ini gunakan PC / laptop.  Tapi kalau tak ada PC / laptop, tak ada masalah, anda masih boleh join webinar gunakan telefon.

STEP #5 : ENJOY!

Webinar ini akan berlangsung dalam masa satu ke dua jam. Jadi saya harap anda boleh block masa anda, dan fokus sepanjang 2 jam ini. Pastikan anda duduk ditempat yang selesa dan tak ada gangguan.
© 2021 MENTORHACK

SERTAI WAITING LIST DAN JADI 10,000 PENDAFTAR AWAL

Isi Maklumat Anda Dibawah untuk daftar ;