STEP 1/2

Alamak.. Kalau anda tak setuju, takpe.. Tapi saya tetap nak bantu anda. 

jadi sekarang saya nak tawarkan offer tadi kepada anda dengan harga yang lebih rendah.

Dapatkan akses kepada kelas marketing setiap minggu bersama barisan coach di funnelevo, dan business strategy course yang dikendalikan Tuan Fahdi Ghazali

Memperkenalkan…

WEBINAR MINGGUAN MENTORHACK + business strategy course

Gabungan dua program eksklusif dibawah Mentorhack

program 1:
WEBINAR MINGGUAN MENTORHACK

Setiap minggu, anda akan ada sesi "Zoom Webinar" selama sejam bersama coach-coach di FunnelEvo yang pakar dalam pelbagai bidang marketing, dimana anda akan pelajari ilmu dan strategi terkini dalam topik:

Dan banyak lagi.. Yang Pasti Semua Konten-Konten Akan Diupdate Untuk Pastikan Anda Dapatkan Ilmu Digital Marketing Yang Paling Latest..

NILAI SEBENAR: RM6997

program 2:
MENTORHACK MONTHLY GATHERING

Setiap bulan, anda akan menerima 1 course baharu kendalian pengasas Mentorhack & pakar pemasaran digital, Tuan Fahdi Ghazali, dimana beliau akan bongkarkan trend sales dan marketing terkini.

Sebahagian dari ilmu ini telah dikongsikan kepada peserta High Level Coaching beliau, dan hasilnya, ramai jutawan yang telah terhasil.

NILAI SEBENAR: RM9997

Nilai Sebenar Seluruh Program Ini Adalah RM16,994..Tapi sebab kami benar-benar nak bantu anda.. Anda Tak perlu bayar sebanyak tu..

Ini adalah peluang kedua untuk anda. Selepas ini, anda takkan jumpa lagi tawaran tak masuk akal macam ni.

KINI DIBUKA

HARGA SEBENAR :

RM149/SEBULAN

HARGA PROMOSI:

RM49/SEBULAN

HANYA RM30/BULAN SAHAJA!

Khas Untuk 25 Orang Yang Terawal Sahaja!

It's now, or never!

+

7 HARI 100% MONEY BACK GUARANTEE

Kenapa kami yakin? Kerana kami tahu, jika anda 100% buat apa yang kami kongsikan ini, anda akan keluar dari belenggu masalah perniagaan yang lembab itu. Yakin! Belajar dengan hati terbuka dan fikiran yang ikhlas untuk membangun ekonomi diri, keluarga dan ummah. 100% perbelanjaan yang anda keluarkan, sekiranya anda masih tidak dapat apa-apa result, hanya perlu beritahu team kami tentang feedback anda, dan kami akan pulangkan pelaburan anda serta merta.. 100 NO RISK! Deal?

Perlukan Bantuan?

Klik butang dibawah untuk terus ke Messenger team kami ;

SERTAI WAITING LIST DAN JADI 10,000 PENDAFTAR AWAL

Isi Maklumat Anda Dibawah untuk daftar ;