Ini Adalah Workshop Eksklusif Untuk semua Subscriber aktif mentorhack & Shopee Secrets Mastery sahaja. 100% PERCUMA tapi tempat terhad.

Hari
Jam
Minit
Saat

ATTENTION! Dah belajar cara berbisnes di shopee, tapi masih blur2, taktau nak mula, dan perlu bimbingan rapat supaya tak lost?

Eksklusif! 3 Setup Teknikal "Step-By-Step" Untuk Anda Capai Jualan 5 Angka Sebulan Di Shopee Dengan Mudah & Low Cost.. Bakal Dibongkarkan!

(Walaupun anda tak ada newbie, tak ada idea, dan tak ramai followers!)

Tawaran Ini Tidak Kekal Lama, DAFTAR Sekarang Untuk Tidak Terlepas Peluang!

AS SEEN ON

3 Rahsia yang bakal dibongkarkan dalam workshop online eksklusif ini:

3 strategi pilih produk untuk dijual di shopee

Bagaimana cara pilih produk di Shopee supaya sentiasa ada jualan? Ticer Iqa bukan sahaja akan kongsikan cara.. tapi juga di mana lubuk untuk cari barang hot ini.

Pendaftaran 1688.com

Daftar platform dari China ini langkah demi langkah! 1688.com ini ibarat Shopee di China tau. Nak daftar agak mengelirukan. Rugi kalau tak datang buat bersama Ticer Iqa.

Rahsia Shopee Ads

Anda nak tambah followers di Shopee? Tanpa followers, siapa yang akan nampak kedai kita, betul? Ticer Iqa akan dedahkan bagaimana Shopee Ads dapat tambah followers & hasilkan jualan.

(Daftar segera sebelum kuota penuh!)

ANTARA FEEDBACK WORKSHOP SEBELUM INI:

Coach Anda

Hi. Saya Ticer Iqa.

Saya merupakan Certified Master Trainer eUsahawan dan mula aktif menjual secara atas talian dari tahun 2013. Saya juga salah seorang certified trainer di FunnelEvo.

Sejak tahun 2015, saya telah menjalankan kelas pemasaran digital atas permintaan ramai. Selain itu, saya juga telah membantu usahawan daripada pelbagai bidang menjana jualan ratusan ribu dan jutaan ringgit setahun.

Saya bermula di Shopee pada tahun 2017 dan alhamdulillah dah menjana jualan berjumlah ratusan ribu di platform tersebut, dan puluhan ribu ringgit sebulan secara konsisten.

Kerana kemahiran dan portfolio ini, saya telah dipilih oleh Perbadanan Ekonomi Digital Malaysia (MDEC) sebagai pelatih. Saya juga pernah menjalankan latihan untuk usahawan MARA Pahang, RISDA Perak, FAMA Selangor, KPDNHEP dan banyak lagi untuk pelbagai topik, terutamanya Shopee.

SERTAI WAITING LIST DAN JADI 10,000 PENDAFTAR AWAL

Isi Maklumat Anda Dibawah untuk daftar ;