Ini Adalah Kelas Live Secara ONLINE PERCUMA. Tidak Ada Kos Yang Dikenakan, Tetapi Seat Adalah Sangat Terhad…

Hari
Jam
Minit
Saat

ATTENTION! Siapa kat sini nak tambah income tahun ni dengan Bisnes yang selamat, risiko rendah, boleh buat santai-santai & tak perlu modal besar untuk mula?

Bakal Dibongkarkan.. 3 Strategi Jana Keuntungan di Shopee Dengan Zero Cost Marketing!

Bakal Dibongkarkan.. 3 Strategi Buat Duit Raya “Kaw-Kaw” Di Shopee Walaupun Anda “ZERO” Dan Tak Pernah Buat Bisnes Online!
Bakal Dibongkarkan.. 3 Strategi Jana Pendapatan Lumayan Di Shopee Walaupun Anda “ZERO” Dan Tak Pernah Buat Bisnes Online!

(Walaupun anda tak ada newbie, tak ada idea, dan tak ramai followers!)

Tawaran Ini Tidak Kekal Lama, DAFTAR Sekarang Untuk Tidak Terlepas Peluang!

AS SEEN ON

3 Rahsia yang bakal dibongkarkan dalam kelas online eksklusif ini:

Rahsia Produk Hot & Laku Keras Di Shopee Musim Raya Ni

"Saya takde produk lah, nak jual apa?" "Saya punya produk ni boleh pergi ke jual kat Shopee?" Jangan risau.. Lepas je sesi ni confirm sel-sel otak anda akan bersambung dan idea datang mencurah-curah bagaikan hujan lebat!

Strategi Pantas Naikkan Kedai Shopee Anda Supaya Berada Di Rank Atas.

Takut nak mula sebab takut tenggelam dengan pesaing dan dibaham jerung-jerung kat Shopee? Lepas join sesi ni anda akan tahu "tips & tricks" untuk menang besar kat Shopee. Simple je tapi serius padu!

Teknik Seller "Otai" Jana 5 Angka Sebulan Di shopee

Dah buat macam-macam bisnes dekat macam-macam platform, tapi jualan 5 angka sebulan pun tak pernah capai? Anda WAJIB join sesi ni. Ini rahsia mahal yang ramai seller "otai" suka sorok dan taknak kongsi dengan orang.

(Daftar segera sebelum kuota penuh!)

ANTARA RESULT PESERTA WEBINAR SEBELUM INI:

Coach Anda

Hi. Saya Ticer Iqa.

Saya merupakan Certified Master Trainer eUsahawan dan mula aktif menjual secara atas talian dari tahun 2013. Saya juga salah seorang certified trainer di FunnelEvo.

Sejak tahun 2015, saya telah menjalankan kelas pemasaran digital atas permintaan ramai. Selain itu, saya juga telah membantu usahawan daripada pelbagai bidang menjana jualan ratusan ribu dan jutaan ringgit setahun.

Saya bermula di Shopee pada tahun 2017 dan alhamdulillah dah menjana jualan berjumlah ratusan ribu di platform tersebut, dan puluhan ribu ringgit sebulan secara konsisten.

Kerana kemahiran dan portfolio ini, saya telah dipilih oleh Perbadanan Ekonomi Digital Malaysia (MDEC) sebagai pelatih. Saya juga pernah menjalankan latihan untuk usahawan MARA Pahang, RISDA Perak, FAMA Selangor, KPDNHEP dan banyak lagi untuk pelbagai topik, terutamanya Shopee.

© 2022 FunnelEvo+. All Rights Reserved to FunnelEvo+

SERTAI WAITING LIST DAN JADI 10,000 PENDAFTAR AWAL

Isi Maklumat Anda Dibawah untuk daftar ;