​FREE WEBINAR

Case Study Hasilkan Jualan RM200,000 Dalam Masa 2 Hari Dengan Hanya Follow Up Database!

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR?

PENDAFTARAN WEBINAR PERCUMA

MASA: 9.00 MALAM
TEMPAT: DI HADAPAN KOMPUTER ANDA

DAFTAR SLOT ANDA SEBELUM PENUH

KLIK BUTANG DI BAWAH UNTUK DAFTAR PERCUMA SEKARANG

TOPIK UTAMA

Jom Lihat Apa Yang Anda Akan Belajar

Strategi Tingkatkan Jualan Menggunakan Database

Jualan anda stuck? Dah tak tahu nak menjual kepada siapa lagi? Dah penat cari pelanggan baru? Jangan risau, saya akan bantu tunjukkan kepada anda bagamana untuk menjual berulang kali kepada pelanggan sedia ada.

Teknik Menjual Kepada Database Yang Tepat

Nak menjual tak boleh menjual kepada semua orang. Tak semua orang sesuai dengan produk kita. Saya bakal terangkan macam mana anda boleh menjual kepada orang yang tepat dengan produk anda.

Cara Buat Jualan Automatik Kepada Database

Buat jualan secara automatik walaupun ketika anda sedang tidur kini tidak mustahil. Dengan adanya sistem yang betul, anda masih boleh buat jualan walaupun anda sedang bercuti. Nak tahu caranya? Daftar webinar ini segera!

KEJAP….

Webinar Ini Sesuai Untuk Siapa ?

RAMAI YANG BERPUAS HATI

Apa Kata Mereka Yang Pernah Join

​"Webinar ni best sangat! Tak sangka rupa-rupanya senang je nak buat duit dengan Database"

Madiha Hasan

​"Penerangan pasal database daripada Tuan Fahdi sangat senang difahami terutamanya bagi newbie seperti saya"

Afiq Suhaimi

​"​Akhirnya saya faham kenapa syarikat-syarikat besar kumpul database. Rupanya mereka banyak buat duit dengan database sahaja"

Fathin Nasuha

HOST WEBINAR

Tuan Haji Fahdi Ghazali, Pengasas FunnelEvo

Fahdi Ghazali atau nama penuh Mohd Fahdi Bin Mohd Ghazali, 30 tahun merupakan pengarah urusan kepada SIFOO International Sdn Bhd. Beliau mula aktif dalam pemasaran menggunakan internet sejak tahun 2008 sehinggalah sekarang. Bermula hanya dari rumah sahaja, pada tahun 2013, beliau mula menubuhkan syarikat sendiri yang 100% memfokuskan memasar produk dan servis di online.

KANDUNGAN WEBINAR

Topik Yang Akan Dibincangkan

BINA DATABASE

Kepentingan Bina Database Untuk Bisnes Anda

Nak bina database sebenarnya tidaklah terlalu susah. Apa yang anda perlukan adalah strategi dan teknik yang betul. Saya akan ajarkan kepada anda macam mana nak kumpul database secara percuma dan secara berbayar. Saya yakin selepas anda follow strategi ini, anda sudah boleh mula bina database sendiri walaupun anda seorang newbie.

HEADSHOT DATABASE

Menjual Produk/ Servis Anda Kepada Orang Yang Betul

Dalam konsep keusahawanan, anda tidak perlu menjual kepada semua orang. Anda hanya perlu menjual kepada mereka yang betul-betul memerlukan produk/servis anda. Macam mana nak tahu siapa yang sesuai dengan produk/servis anda? Saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh tapis prospek yang betul-betul berkualiti dan hasilkan jualan semudah kacang di dalam webinar ini.

DATABASE SERAH DUIT SECARA SUKARELA

Buat Jualan Tanpa Menjual

Di dalam webinar ini, saya akan tunjukkan bagaimana untuk buatkan database anda serahkan duit kepada anda secara sukarela (Membeli tanpa paksaan). Teknik ini digunakan oleh banyak syarikat gergasi bukan sahaja di Malaysia tapi di seluruh dunia!

Daftar Webinar Sekarang

Mungkin ini adalah kali terakhir anda berpeluang untuk mendaftar ke webinar premium ini secara percuma. Biasanya webinar seperti ini akan dikenakan caj sebanyak RM1997 tapi khas buat anda, saya buka pendaftaran ke webinar ini secara percuma. Jika anda tidak bertindak sekarang, anda mungkin akan kerugian dan ditinggalkan oleh pesaing-pesaing anda.

​JAMINAN

​100% JAMINAN PUAS HATI

Saya ada lebih daripada 2000 orang peserta yang berpuas hati dengan webinar yang saya pernah anjurkan. Kini giliran anda pula untuk berpuas hati.

Saya sudah menganjurkan banyak webinar dan kelas-kelas online dan kebanyakan daripada peserta sangat berpuas hati. Saya akan kongsikan kandungan-kandungan premium yang anda takkan jumpa di mana-mana selain di dalam webinar anjuran saya. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan webinar ini, anda boleh hubungi saya di [email protected] dan team saya akan bantu anda untuk menjawab apa-apa persoalan atau ketidakpuasan hati anda.

​Copyright © MentorHack 2020

SERTAI WAITING LIST DAN JADI 10,000 PENDAFTAR AWAL

Isi Maklumat Anda Dibawah untuk daftar ;